Woorden tellen…

De titel van het boek(-je) waar ik een essay over schrijf is:

Het Leven der Heedendaagsche Comptoir-Bediendens, Of Knegts der Comptoire, zo van de Koophandel, als van de Praktyk, waar in aangetoond word, hoe veele van die Heertjes aan het Geld koomen, daar zy zulk een Groote Front van slaan, beneffens hun Manier van ’t Maintinaeren hunner Matresze, als ook de Usantie van hun Swieren.

Zo kom ik wel aan de 6000 woorden ja.
Maar ik citeer hem voor de zekerheid toch maar niet heel vaak voluit. Dat wordt vast gezien als valsspelen. Nog even door dan maar.

4 reacties

Haha! Ja, mijn titel was ook behoorlijk lang en dus heb ik ook maar naar ‘de roman’ of naar een afkorting verwezen… Fijn, hè, dat we er vanaf zijn. Nu nog hopen dat er ook een fijn cijfer aan verbonden wordt!
Groeten en nog bedankt voor de Stefan-CD! 😉

Groetjes

Geef een reactie