Geen cultuurbarbaar

De vorige dat ik met een TV-programma meespeelde was geen groot succes, maar ik ben enigszins opgelucht dat ik u kan melden dat ik bij de Nationale Cultuurtest wel degelijk bovengemiddeld uit de bus kwam, en wel met een

7,3 (27 van de 42 goed).

Dat is nog steeds niet heel briljant en er zitten een aantal domme fouten bij (vooral in de categorie literatuur, waar ik slechts 4 van de 7 goed haalde), maar het is nog altijd hogetr dan mijn vermoedelijke tentamencijfer voor Tekstanalyse.

In de categorie muziek deed ik het vrij aardig, met 6 goed, en ook in de hedendaagse kunst haalde ik er 6. Het slechts bleek ik in de architectuur & beeldende kunst, waar ik maar 2 goed scoorde. Ik ben dus (volgens deze test) geen cultuurbarbaar. En dat vind ik op zich wel fijn.

6 reacties

Voor iedereen met een minderwaardigheidscomplex heb ik de test net ook ff online gedaan en ik had een 5. 15 van de 42 goed, dus dat is toch bijna significant meer dan iemand die echt alles zou gokken. 😛

Geef een reactie