Nog niet zo lang geleden

Nog niet zo lang geleden schreef ik een log waarin ik verwees naar een brief die ik begin 2005 naar MTV had geschreven, waarin ik mij beklaagde over de hoeveelheid muziek die MTV overdag uitzendt. In die log beklaagde ik me, dat het al met al niet veel beter was geworden. MTV was wederom bezig met het verdringen van de muziek. En dat is nu voltooid. Het halfuurtje muziek in de avonduren is nu ingeruild voor herhalingen van Pimp My Ride. Het is triest. Ik heb officieel de hoop opgegeven dat MTV nog een goede zender wordt.

Don’t get me wrong… Pimp My Ride was de eerste keer dat ze het uitzonden best een leuk programma… Maar nu is het niet meer leuk. Het is echt zo 2004/2005. Of ja, het is nog steeds wel een grappig programma, maar niet zo grappig dat het de enige muziek in de avonduren van MTV mag verdringen.

Ik geef het op. I did my bit. I rest my case. Enzo. Iedereen die wel van programma’s als The Virgin Diaries, My Super Sweet Sixteen, My Own en The Fabulous Life Of… (ook van dit programma zijn eindeloze herhalingen op prime time, trouwens) houdt, veel plezier.

Ik vind het jammer. Intens jammer.

Om dan toch positief te eindigen: vanavond om 23:30 uur komt Little Britain.

2 reacties

Little Britain is echt GENIAAL! Sinds 2 weken is er nu op woensdagavond om half 11 op Nederland 3 Greenwing! Te lachwekkend. Deze serie heeft mijn kerstvakantie helemaal vermaakt. (Mijn broer had ze op de laptop staan en heb dus alle afleveringen al gezien.) Maakt niet uit. Ik kijk ze graag voor de 2e of 3e keer.

kus

Das wel humor ja… Daarvoor komt “My Life In Film”, das ook best humor… Ten minste, als je van filmhumor houdt :). Over een jongen die filmscenarist wil worden en die in zijn leven allemaal verbanden legt die er niet zijn (buurvrouw is weg, buurman heeft opeens een nieuw terras gelegd… You do the maths…). Das humor omdat er in principe nooit iets aan de hand is en het dus belachelijke situaties oplevert. Ook Engelse humor :).

Geef een reactie