Sneeuw

Ik ging met intentie om een log over sneeuw te schrijven naar de redactie van de ANS, maar na een korte brainstorm stonden we buiten met camera, paraplu en een dosis flauwe humor om verslag te doen van de open training van Nijmeegse Studenten Sneeuwbal Vereniging YETI. Zodoende heb ik nog niet echt gelogd voor ANS deze week, maar wel een sneeuwman omgebeukt. En VOX-online voor het lapje gehouden, dus daar kan ik nu ook niet meer naar binnen…
[swf width=”400″ height=”300″]http://www.vimeo.com/moogaloop.swf?clip_id=138193[/swf]

7 reacties

Beetje geblokte versie is dat… misschien als je het filmpje embedt van Vimeo, dat het er iets strakker uitziet. Hier is de link:

http://www

Verder is het simpel: druk op het icoontje van embed en kopieer de code… maar dat gaat vast hetzelfde bij AMP, dus wat lul ik nou?

iig leuk dat je het filmpje op je eigen weblog zet šŸ™‚

Ik had m gejat van de ANS verder, maar ik zal die van Vimeo s proberen :). Kijken of die t beter doet.
En er is zoveel werk in gaan zitten natuurlijk, dat ie best verspreid mag worden :P.

Geef een reactie