Structuur

Normaal beginnen de colleges als volgt. De eerste week is vaag, maar de tweede week valt alles op zijn plaats en heb ik een idee hoe de komende weken eruit gaan zien en of ik daar blij mee ben. Deze keer was de eerste week vaag, de tweede week niet veel duidelijker en toen was het vakantie. Zodoende voelt het alsof we nu pas echt beginnen, terwijl we in de derde week zitten. Ik ben altijd al een late starter geweest, maar meestal is dat bij nieuwe colleges niet het geval. Nu dus wel. Maar nu alle colleges gewoon doorgaan én op een vaste tijd… Misschien, heel misschien, dat het dan volgende week op zijn plaats valt. En dat ik dan een idee krijg hoe de komende weken eruit gaan zien. En dat ik daar dan blij mee ben.

4 reacties

Jeroen schreef:

Ik denk dat je niet blij wordt van Recent Proza. =P

Stefan schreef:

Ik heb al een voorgevoel dat ik nie blij ga zijn nee… Ben begonnen in High Key en Vervaeck… Maar maak er ’s nachts niet wakker voor :p.

Jordi schreef:

Tijd voor een update?

Stefan schreef:

Wellicht. Overigens helpt het met het publiceren van je comments als je de hele tijd hetzelfde emailadres invoert :).

Geef een reactie