Het beste boek

U heeft nog zo’n 24 uur om te stemmen op de shortlist van het beste boek. De short bestaat, tot mijn vreugde, vooral uit boeken die ik wel al had gelezen – of een poging tot lezen had gedaan (een enkele uitzondering daargelaten), zodat ik me nu even niet voor mijn ongeletterdheid hoef te schamen :P. De shortlist getuigd dan ook niet echt van originaliteit. “Grote” kanshebber is W.F. Hermans, met 2 nominaties. Hier is de lijst…

 

Enfin, “Nooit Meer Slapen” is mijn winnaar uit deze selectie. De uwe?

14 reacties

Ik hoop dat Jensen de lijst nog niet gezien heeft, die moest al bijna huilen om het nieuwe canon van Pleij, Mathijssen en Vaessens, en ik denk niet dat ze het droog houdt bij deze lijst.

Wat een ramp college…. nu moeten er weer meer 18e eeuwse vrouwen in de canon… waarom zou je 😛

Geef een reactie