Historisch Moment

Ik heb internet. Jaja! Het moet niet gekker worden, maar ik heb ein-de-lijk internet. Ik had al internet, maar nu is het legaal. De afgelopen twee weken is mijn nieuwe onderbuurman (en daarmee bedoel ik niet de nieuwe huisgenoot Martijn, maar de man die in de nieuwe sigarenwinkel staat) bezig geweest met de aanleg van internet. Het duurde even voordat het allemaal werkte, maar nu ben ik officieel niet meer afhankelijk van het netwerk van de buren. Ik heb ineens een bereik van 98% en hij valt (nog) niet om de haverklap uit.

Voor mijn buren die eventueel van dit nieuwe netwerk willen meeprofiteren: het is afgeschermd. Ja, wij zijn wel zo slim.

In de categorie “ander nieuws” wil ik u allen aanraden om het korte verhaal Drie maal dezelfde, driemaal een ander van Tonnus Oosterhoff te lezen, want het is briljant. Ik dacht na 2 bladzijdes “Hee, dit lijkt wel een doktersroman, maar laat ik dat maar niet hardop in het college zeggen want dan wordt A. de F. vast heel boos…” De afloop van het verhaal is hilarisch. Meer verklap ik niet. Als je snel bent vind je op de 7de etage van het Erasmusgebouw nog een gratis kopie in haar postvakje bij het kopieerapparaat.

3 reacties

Haha cool dat je internet hebt šŸ˜€ Dat van de buren is altijd handig als backup voor als het allemaal even niet werkt (gaan we natuurlijk niet van uit:P).. doe ik ook altijd!

Geef een reactie