Beste meneer Heijn,

Beste meneer Heijn,

Al eerder heb ik op mijn website, ditisstefan.nl, melding gemaakt van uw geweldige winkel aan de Jacobslaan, de Albert Heijn XL. Dat ik twee andere supermarkten passeer, heb ik graag over voor het uitgebreide assortiment.

Maar soms is het ook pure noodzaak. Soms zijn alle andere supermarkten al dicht, en dan heb ik het niet over de AH To Go, wat geen echte supermarkt is, natuurlijk. De AH XL is echter tot 22:00 uur open, dus als ik om kwart over 9 op maandagavond het sportcentrum verlaat om boodschappen te regelen, heb ik net genoeg tijd om de moeilijkste keuzes van de dag te maken. Maar als u dan de mogelijkheid biedt om dit tot 22:00 te doen, dan verwacht ik ook dat ik tot 22:00 uur (of in ieder geval een kwartier voor tijd) nog mijn keuzes kan maken. Dit keer kwam ik echter bij de broodafdeling en 99% van het brood was al opgeruimd en een van uw medewerksters was bezig de rest van het brood ook uit de schappen te halen. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Zeker niet als het enige brood WAT er nog ligt, ook nog eens witbrood is. En ik wil bruin brood.

Als u voortaan ervoor zou kunnen zorgen dat ik in ieder geval nog keus heb op de broodafdeling, dan ben ik u daar zeer dankbaar voor.

Met vriendelijke groeten,

Stefan

P.s. Na lang zoeken vond ik dan toch nog ergens een bruin brood. Ik hoop nu dat Vitaal Flora Tarwebrood (voor een evenwichtigere samenstelling van het darmflora en een goede dikke darmfunctie) ook echt te eten is.

4 reacties

Beste Stefan,

Ik hoop dat je darmflora erop vooruitgegaan is en dat ook je dikke darm je niet in de steek zal laten. Echter, misschien moet je volgende keer zoeken naar brood dat je kennis van de Nederlandse taal verbetert. Zoek de spelfout (en het is best een erge hoor!)

Met vriendelijke groeten,

Dianne

Ach, weet je? Ik weet precies hoe die persoon aan de overkant zich gevoeld moet hebben. Ik maak het namelijk regelmatig mee, al is het in een ander winkel (die in Dukenburg).

Maargoed, heb je ook geprobeerd om die collega van mij te vragen of ze nog wat hebben? Ik zou het namelijk geen moeite hebben gevonden om even voor je naar achter te lopen om dat bruine brood te halen.

Geef een reactie