In Memoriam: Ko Nijn (1997 – 2007)

Me and Ko Nijn

De afgelopen nacht is Ko Nijn, mijn konijn overleden. Hij is ouder geworden dan we allemaal dachten. Door de hele familie werd hij gezien als een volwaardig gezinslid. Sinds hij één dag voor mijn verjaardag bij ons kwam in 1997, voor mij totaal onverwacht – ik had er nooit op durven hopen, is hij altijd levenslustig, grappig en eigenwijs geweest. Natuurlijk had hij zijn mindere dagen, maar altijd herstelde hij. Afgelopen nacht is zijn hartje gestopt. Hij heeft niet geleden, hij was niet ziek. Dit is de beste manier. Dank voor de mooie jaren.

Ko wordt vanavond in besloten kring begraven.

Look at the light, it’s full of stars
What’s really happening?
Something wonderful,
It’s not as bad as I was told,
To lose all that was loved
It’s the demons who drag you down
But the angels pull you up…

3 reacties

    Mentions

  • 💬 Oktober en november voorbij - ditisstefan.nl

Geef een reactie