Scrubs

Iedere donderdagnacht (23:50 uur) twee afleveringen van de briljante comedy “Scrubs”. Geadverteerd als “Half as long as ER, twice as funny”. Het draait om drietal beginnende doktoren (J.D., Turk en Elliot), hun gemeenschappelijke vriendin en zuster Carla, twee mentordoktoren (de narcistische Dr. Perry Cox en de gemene Dr. Bob Kelso) en een hele hoop absurde bijfiguren, waaronder een heel gemene klusjesman, een seksistische en een opgezette hond. Ik hou niet zo van Amerikaanse sitcoms, maar bij deze moet ik gewoon echt lachen. Pluspunten: geen irritante “canned laughter” (je mag gewoon zelf bepalen wanneer je lacht), de “inner monologues” vol onrealistische situaties en zowel hele goede als hele foute muziek. Eventueel minpunt kan zijn dat Zach Braff erin zit (die van Garden State) en dat is voor mij niet zo’n probleem, maar ik kan al twee bezoekers van mijn weblog opnoemen die dan niet kijken. Desalniettemin, mocht je een keer niet uit kunnen gaan, check het dan eens uit… Of kijk alvast wat op YouTube.

Geef een reactie