Phonique – Casualties

Noem het lui, noem het zelfs gemakzuchtig dat ik weer een video post en me er zo gemakkelijk vanaf maak, maar ik schrijf al genoeg in deze tijden. Bovendien is het best een vrolijk nummer en dat kunnen we wel gebruiken in deze tijden van tentamens en desondanks (of juist daardoor?) stijgende temperaturen.

Hier is een twee minuten durende preview van Casualties van de Duitse DJ Phonique. Zijn samenwerking met Erlend Øye (ohhh, dáárom post je dit nummer!) gaat al enkele jaren terug en leverde al eerder o.a. For The Time Being op. Dit nummer is echter veel vrolijker. Erlend zing nog steeds op zijn manier – melancholisch met veel galm, maar het nummer heeft gewoon iets lente-achtigs… En dit is nog maar een fragment (van 2 minuten) van het liedje! Het album komt op 7 mei uit op Dessous Recordings, een vet hip Duits label. Dus je weet wat je moet doen!

Wachten totdat het album uitkomt en dat dan downloaden?
*zucht*
Moet ik dan echt alles uitleggen?

[kml_flashembed movie="http://www.youtube.com/v/GmXElVG2u1Q" width="425" height="350" wmode="transparent" /]

1 reactie

Dit is gewoon een van de beste tracks van het moment een schreeeeeuwt om een sublieme house remix 😉 Hopelijk zul je deze als single kunnen kopen…

Geef een reactie