Op weg naar een bachelordiploma

De vraag die u allen bezigt is natuurlijk: haalt Stefan deze zomer zijn Bachelordiploma? Ik kan u vertellen dat ik nog in de race zit, vandaag kwam mij ter ore dat ik Tekstanalyse heb gehaald, en dat is een hele grote stap dichterbij. Ik kan u dan ook vertellen dat ik erg blij ben. Er wordt nog best veel nagekeken op dit moment, dus wellicht kan ik nog meer heuglijke feiten posten. Er is echter nog een lange weg te gaan in de komende maanden.

Dit heuglijke feit markeert overigens tevens het einde van Poëzie in de Tekstanalyse, mijn tweede gedichtenbundel. Ik sluit af met een euforisch gedicht:

Hoera
Hoera
Damit bin ich moj kla!

Tekstanalyse

7 reacties

Het is helemaal geen poëzie, want het rijmt. Maar wie had dat verwacht hè? Stefan die z’n bachelor gewoon in drie jaar haalt, terwijl hij het eerste jaar zo’n beetje de helft niet haalde? Ik zeg: toppiejoppie.

Geef een reactie