Sterk

Bij Albert Heijn komen heel intelligente, opmerkzame mensen. Zo stond ik eerder vandaag bij de kassa. Ik had mijn spullen op de band gezet en stopte iets in mijn zak. Met mijn andere hand leunde ik half op de rand van de band. Achter mij kwamen twee jongens van het type urban – pet hoog op het hoofd, urban, baggy trousers, street credit… Zij hadden bier gekocht in blikjes, en begonnen dat op de band te leggen. Onvoorzichtig, wat het opmerkzame misschien tegenspreekt, zodat een blikje bijna op mijn hand pleurde. Of ja, het blikje viel op mijn hand, maar zo half dat het geen pijn deed. De jongens zeiden meteen “Sorry”. Waarop ik toegaf dat ik eigenlijk niks voelde.

De Jongens: “Weet je wat dat betekent? Dat je sterk bent.”
Ik: “Ah. Maar dat wist ik al.” (zonder zelfspot)

Op uitermate serieuze toon was het antwoord:

“Dat had ik al gezien ja”

šŸ™‚

3 reacties

Geef een reactie