Ik lift mee op het succes van…

Het is best boeiend om te zien welke van mijn logs het meest bezocht worden. Uiteindelijk blijkt dat ik vooral meelift op het succes van anderen, zoals daarzijnde:

Ik moet er wel bij zeggen dat ik pas een half jaar geleden ofzo ben begonnen met bijhouden, maar het blijkt dat ik niet zoveel bijzondere wapenfeiten op mijn naam heb staan. Het is vooral het bespreken van hot items. De zoekwoorden waarmee mensen op mijn site komen, zijn soms wel een beetje eng… Wat mensen al niet invoeren in Google… Een paar voorbeelden:

“muziek komt ie dan he op tmf” (ehm…)
“wanneer komen de trailer park boys naar nederland weer ?in amsterdam”
“verstehen en erklaren” (er zijn dus mensen op internet die zich in de literatuurtheorie verdiepen)

Maar het ergste vond ik zelf nog wel deze:

“ultimate kaos casanova mp3”

Help me eraan herinneren dat ik, voordat ik ga solliciteren, mijn naam verander.

Geef een reactie