Hetehit 2: Tokyo (Athlete)

In den queeste naar de ideale kwaliteit zomerplaat, doorzoekt Stefan al zijn CD’s, MP3’s en LP’s. Vastberaden zoekt hij naar een liedje dat kwalitatief niet zuigt, kwantitatief niet te veel is verkocht tot op heden en commercieel gezien niet te goedkoop is. Oftewijl: een alternatieve zomerhit, waarbij hij acts als Günther, O-zone en Schnappi zorgvuldig negeert. Deze week… “Tokyo” van Athlete.

Eigenlijk is het hele eerste album van Athlete Hetehitwaardig. Maar dat is natuurlijk niet actueel. Het nieuwe album (Beyond the Neighborhood) van Athlete trouwens ook niet, dat komt namelijk pas in september uit. Gelukkig zijn de stagaires bij platenmaatschappijen niet te vertrouwen, want het album staat nu al hier en daar op internet. Ik heb alleen dit nummer hieronder mogen aanschouwen. En het klinkt best aardig. It’s all been done before and it will be done a thousand times more, maar dat geldt ook voor de werken van Bach en Mozart. Dus laten we originaliteit vooral niet als uitgangspunt nemen. Zolang ie het nog doet, check het uit (en vergeet vooral je mening niet te geven):

[kml_flashembed movie="http://media.imeem.com/m/aRB6GvsRV6/aus=false" width="300" height="80" wmode="transparent" /]

Ik heb het afgelopen jaar meer gestudeerd dan de twintig daarvoor en ik moet nog een paar weken volhouden, maar daarna, daarna wordt het weer leuk hier ;).
Check alle afleveringen hier.

4 reacties

Het blijkt niet de definitieve eindmix te zijn, maar toch, het geeft een behoorlijke indicatie.

En tis nie Erlend, maar sommige stukjes klinken behoorlijk Erlendachtig, qua stijl :). Met name in het begin.

Geef een reactie