Hetehit 3: Friday Night At The Drive-In Bingo (Jens Lekman)

Wederom een primeurtje mensen…. Omdat de week nog niet voorbij is, kan dit geen Hetehit zijn, maar hij is gewoon heel zomers en exclusief… Jens Lekman komt namelijk met een nieuw album, in de herfst. Maar er is alvast een single die in juli uitkomt. En hij heet Friday Night at the Drive-In Bingo. En mocht je een saaie dag achter de pc / achter je bureau / in de UB hebben gehad, hou je dan goed vast, want stil zitten kan niet meer.

Met dank aan het record label van Jens:

EDIT: in principe kan ik gewoon de nieuwe link hier dumpen, maar dat vinden ze bij Service vast niet fijn, dus daarom een link naar http://www.srvice.com/radio
Het is het derde liedje, dus de eerste twee kun je skippen als je ze niet gaaf vindt.

Let vooral op de hilarische tekst, waaronder:

my heart is beating
beating like Ringo
as I pull in
to the drive-in bingo

Als ie het live net zo snel en goed kan spelen (en ik zie hem ervoor aan), dan zal ik Jens Lekman eeuwig aanbidden (met een korreltje zout nemen, mensen, het gaat om het idee).

Jens zelf zegt:

it sounds a lot like its title. Like the blood red sun in the horizon. Like the best slash worst slash best again night of your life. Like a pair of jeans you love but would never wear in public. Like a coverband playing Walk of Life in someones backyard. Like the point where sheer boredom pushes you into the great unknown. Like the country when the country wasn’t cool. Like the peanuts in your coke. It’s one of my finest popsongs ever in my opinion, but quite different from the other songs on my forthcoming record. Love it or hate it, regardless you’re still welcome to drop by for a glass of applecider.

1 reactie

Geef een reactie