De toekomst (zeggen ze)

Apple komt met iets te veel gave gadgets op de markt, moeten ze bij Microsoft gedacht hebben. En hoe je het ook went of keert, een nieuwe versie van Office is nou niet iets waar de gemiddelde Nerd/Consument een natte droom van krijgt. Dus moest Microsoft nadenken. Antwoord: de Zune, een MP3-speler die overigens niet door iedereen met gejuich werd ontvangen. Maar toen kwam Apple met de Iphone, en dus lagen ze weer een stap voor. Beat that, Microsoft!

En dat proberen ze dus ook. Met een computertafel. En hij is heel vet want het is eigenlijk een tafel, maar dan een computer. Dus. En dan werkt het allemaal heel erg touchscreen enzo. En daar hoort een ‘vet’ filmpje bij:


Maar, iedereen weet dat zo’n filmpje natuurlijk heel erg overdreven is (want het zal nog wel even duren voordat ieder restaurant allemaal hippe tafels heeft en dat je ook nog kunt bestellen enzo). Laat je dus vooral niet meesleuren door het rooskleurige beeld wat Microsoft schept.. Dat heeft de maker van dit filmpje ook niet gedaan. Want wat is dat Microsoft Surface nu helemaal…

One day, your computer will be a big-ass table! With pictures of other people’s kids all over it. Instead of actually playing with your kids, you can just look at video of them playing by themselves. And you’ll smile knowing that you only paid 10 000 dollars to do it. And if your mom has 10 000 dollars laying around her house that she has nothing to do with, she can get one too! And thenyou can send her a postcard, for free! For that’s the power of Microsoft Surface!

Enfin, kijk en oordeel zelf:

1 reactie

Geef een reactie