Langzaam komt er schot in de zaak

Het gaat te ver om te zeggen dat het afgelopen jaar zwaar klot’n was, want dat was het niet. Het was wel drukker dan ik het ooit heb gehad (en dat kwam voor de verandering een keer niet doordat ik te veel dingen erbij wilde doen).

Het gaat te ver om te zeggen dat ik überefficiënt heb gewerkt. Ik heb wel eens een dag niets gedaan en dingen uitgesteld. Maar ik heb nog nooit zoveel gedaan als in het afgelopen halfjaar als in mijn hele leven.

Langzaam komt er schot in de zaak. Morgen krijg ik mijn (hopelijk goedgekeurde) bachelorscriptie terug, vandaag haalde ik mijn mondeling Oudere Letterkunde en afgelopen maandag had ik Middeleeuws Wereldbeeld tentamen. Vrijdag heb ik dan tentamen Codicologie & Paleografie. En dan nog heel even…

En dan heb ik NOG niet mijn Bachelor. Een beetje frustrerend, maar het is mijn eigen keuze geweest en ik denk dat het beter is. Ervanuitgaande dat alle lopende dingen nog goed gaan (en ik doe er alles aan om dit zo te laten zijn) begin ik in september wel gewoon aan mijn master.

Maar eerst nog even leren en typen en lezen en schrijven en en en en… U kent het vast.

Geef een reactie