Je bent een tovenaar, (…) Harry

Harry en ik

Nu hopen dat Rowling haar best heeft gedaan…

4 reacties

Tussenstand na 100 bladzijdes: er wordt weer aanzienlijk uitgesteld… (net als in boek 5). Maar wie weet bouwt Rowling op naar een spetterend eind… Ik ben nog niet zo gegrepen als bij de vorige.

😛 dat ga je in iedergeval houden tot pagina 350 😛 gok ik, want daar ben ik nu. 😉 Bovendien heb ik nog 10000 vragen die beantwoord moeten worden, en ik ben bang dat ze dat niet gaat redden in 250 pagina’s 😉

Ik zit op 380 nu (ik heb ook een leven, anders had ik m misschien uitgehad) 😛 en ik vind dat t nu wel een beetje begint te lopen, alleen ze heeft t wel gerekt… Het is in ieder geval minder uitzichtloos, misschien, maar inderdaad, ik had al veel vragen voor het boek en tijdens het lezen komen er alleen maar meer bij en ik zie niet hoe ze dat heel plausibel gaat oplossen, maar wie weet komt het nog goed. Ik hoop het.

Geef een reactie