Hetehit 5: Here (In Your Arms) – Hellogoodbye

In den queeste naar de ideale kwaliteit zomerplaat, doorzoekt Stefan al zijn CD’s, MP3’s en LP’s. Vastberaden zoekt hij naar een liedje dat kwalitatief niet zuigt, kwantitatief niet te veel is verkocht tot op heden en commercieel gezien niet te goedkoop is. Oftewijl: een alternatieve zomerhit, waarbij hij acts als Günther, O-zone en Schnappi zorgvuldig negeert. Deze week… “Here (In Your Arms)” van Hellogoodbye.

Ach, het viel een beetje tegen dit jaar, qua zomer en zomerhitsch. Dit nummer is waarschijnlijk dan toch een beetje de zomerhit van dit jaar, behalve dat het een veel grotere hit zou zijn geweest, wanneer het weer beter was geweest. Hellogoodbye scoorden al veel eerder een hit in andere landen met het hilarische Here (In Your Arms), maar Nederland is nu pas aan de beurt. Het is in ieder geval een zomers liedje. En hij blijft hangen. Hij blijft ECHT hangen.

[kml_flashembed movie="http://www.youtube.com/v/8bUkxTznujo" width="425" height="350" wmode="transparent" /]

Geef een reactie