Nachtmuziek, maar dan overdag

Stel: je moet een groot en lang essay schrijven en je houdt niet van de schreeuwerigheid van de Nederlandse popzenders. Dan kun je twee dingen doen.

1) Classic.fm opzetten.

2) Een buitenlandse zender opzetten.

Het is namelijk altijd wel ergens nacht… En ’s nachts zijn radiozenders net iets rustiger dan normaal of komt er net iets betere muziek langs dan overdag. Dus tot minstens 12 uur is er altijd wel een aardige zender te vinden zoals KCRW, KEXP of MPR.

Bovendien heeft KCRW het geweldige Morning Becomes Eclectic, waar grote en minder grote artiesten acoustische sessies spelen en waar Nick Harcourt, de presentator, zijn hele goede muzieksmaak bewijst.

Dus. Doe eens wat anders dan Classic.fm. Want ik kan uit eigen ervaring zeggen dat Nachtmuziek overdag heel goed werkt…

Geef een reactie