Intro Dag 1: Even wennen

De eerste dag als mentorpapa zit erop. Op zondag om 16:00 uur stond ik met Daniëlle en Dorine bij het Cultuurcafé te wachten. Het duurde even, maar uiteindelijk kwamen de mentorkindjes! Hoera! We zijn niet voor niets mentorpapa. Op het station bleek rond 18:00 uur dat we toch met best veel mensen zijn, en maandag komen er nog heel veel bij. Na een hapje in de stad te hebben gegeten en drinken voor in het park te hebben gescoord, verzamelen we in het Kronenburgerpark voor kennismakingspelletjes. Daarna gaan we naar een vrij lege kroeg, aangeraden door Aukje, 2CV (Deux Chevaux). Daar gingen we door tot bijna in de kleine uurtjes.

Vandaag een übercool opleidingsprogramma en lunchen met docenten, een voorrecht dat we de rest van het collegejaar niet hebben. Vanavond eten bij de mentoren (hoe gaan er 10 kinderen in mijn kamer passen?) en natuurlijk het A-feest! Hoera! Enzo.

Klik op de foto om naar het fotoalbum te gaan (meer volgt).

2 reacties

Geef een reactie