Intro Dag 7: Bowlen en feesten

Op de laatste dag konden we wederom uitslapen, maar het was voor het eerst dat ik het ook echt deed. Het moet half 12 zijn geweest voordat ik wakker werd. Er waren weinig mentoren vandaag en ik was dan ook degene die om 1 uur voor de Rabobank stond. Het duurde echter tot kwart over 1 voordat we allemaal konden gaan. Wonder boven wonder (na onder andere een vertraagde Veolia-trein) konden we iets over half 2 beginnen aan de SVN-dag. Het eerste onderdeel was natuurlijk het bowlen!

Bowlen is natuurlijk übervet en met de SVN is het alleen maar geslaagder. Mijn niveau verschilt echter per keer en om veilig te zijn zeg ik altijd maar dat bowlen een sport is waarin je niet goed WIL zijn. Desondanks begon ik heel aardig, met twee strikes. In totaal zou ik die middag vier strikes en een rits spares gooien en ik eindigde dan ook op de bovenste plek van het klassement van mijn groepje (ik noem Marlieke, Laurent, Renée en nu vergeet ik dus iemand, maar wie?… Ik had dit verslag eerder moeten schrijven…)

Daarna was het plan om naar het waalstrand te gaan om spelletjes te doen, maar dat werd al snel omgegooid vanwege het slechte weer. Maar ook de spelletjesmiddag in het café ging niet door. In plaats daarvan gingen we op de Grote Markt naar het Moenenfestival. Overigens waren een aantal eerstejaars afgehaakt en die gingen winkelen of in het park liggen. Die avond gingen we eten bij De Compagnie en ondanks wat gedoe met het geld en het lange wachten was het toch heel lekker.

Die avond was het tijd voor I-feest en ondanks wat Voxlog beweert, vond ik Luie Hond niet zo’n geslaagde afsluiter. Ik zal niet zeggen dat ze heel slecht speelden, maar de reggae was gewoon een beetje teveel van het goede als de leipe DJ daarvoor ook al reggae draaide. In het Cultuurcafé was de muziek niet veel beter op dat moment. Ik koos dan ook voor een vroege aftocht, rond middernacht. Pas thuis realiseerde ik me dat de intro er nu ECHT op zat. Het was goed, het was een achtbaanrit, het was heel erg gaaf.

Geef een reactie