PimFanDiSchaSjo in Engeland: 27 juli

Het is wat met vakantieverslagen op ditisstefan.nl… Meestal komt het er gewoon niet van… Vorig jaar kwam ik niet verder dan één dag, en dit jaar zijn we twee maanden verder en er staat nog geen woord over de vakantie op de site. Dat kan natuurlijk niet en dus bij deze een terugblik op onze vakantie in Engeland…

27 juli 2007: De Heenweg

Op 27 juli reisden we van Limburg via Noord-Brabant naar Weeze-Airport, of hoe dat vandaag de dag ook heet. Mijn eerste vliegreis ooit. En het was een beetje een teleurstelling. Het was best saai eigenlijk. Ik had wel een beetje vliegangst verwacht, want zo’n persoon ben ik wel… Maar niets van dat… Aangekomen op London Stansted, een klein uurtje later, namen we de bus naar London Victoria, waar we rond de middag aankwamen. Daar genoten we van fastfood, slechte en minder slechte muziekclips en het slecht verstaanbare accent van de mensen bij de verschillende fastfoodwinkels. Daarna namen we de trein naar Littlehampton… In Littlehampton was het nog een heel erg lang eind lopen (nou ja, 1.5 miles), wat niet relaxed was met bagage (gelukkig had ik wieltjes). Erwan en ik deden eerst boodschappen, Mischa, Sjoerd en Pim liepen vast vooruit om de tenten op te zetten. Die avond aten we wat in het stadje. Mijn vleesspies was lekker, maar niet bijzonder geweldig gekruid (als in ‘niet’). Maar wat bazel ik ook… Er zijn reports! En normaal doe ik nooit zoveel moeite om ze daadwerkelijk te posten, maar nu zijn ze in het Engels. En das lachen. Want wij kunnen stiekem geen Engels :). En nee, ik ga geen moeite doen ze ook daadwerkelijk te editen…

1. Live @ London Stansted (How do you say Erwan in English?)
Lamheidsniveau: *
Boeiendheid: ****
hier

2. FanSjo Late Night Report @ Littlehampton (I was waiting for you to grab your… To grab your phone…)
Lamheidsniveau: ****
Boeiendheid: **
hier

4 reacties

Geef een reactie