Cadbury Chocolade + Gorilla = Hype

Soms ben je te laat met dingen posten. Dan heeft iedereen ze al gepost. Deze zag ik enkele maanden terug al, maar kwam vandaag pas op het idee om m te posten. Best zonde. Anders had ik namelijk een vooruitziende blik gehad.

Wat krijg je namelijk wanneer je als chocoladeproducent in Engeland een man in een apenpak Phil Collins laat nadoen? Inderdaad: een hype. ‘In The Air Tonight’ vertoeft al enkele weken puur op basis van downloads in de bovenste helft van de top 40 (zo rond de 17) en het album … Hits uit 1998 (!) staat alweer 2 weken in de top 10 van bestverkopende albums (en het gaat hier om fullprice). En dat allemaal vanwege dit filmpje:

Anyway, om de nieuwswaarde niet helemaal 0 te maken… Er is nog een reclamecampagne bezig met ‘In The Air Tonight’ erin, maar daar wordt geen gebruik gemaakt van een pak met daarin twee schermen waarop de gast die erin zit kan zien wat er buiten het pak gebeurt:


Herkenbare situatie?

Geef een reactie