Ik was t nie

Ik weet dat veel van mijn lezers Turin Brakes fans zijn. Dat komt al dan niet mede door mij, maar goed, het is nu eenmaal zo. Ik weet ook dat jullie allemaal Engelse sites afstruinen op zoek naar live opnames van de band. Daarbij kom je gegarandeerd een keer op de site van XFM London terecht. Wanneer je daar op Turin Brakes zoekt, kom je deze pagina tegen. Wanneer je dan besluit om de live versie van ‘Stalker’ te aanschouwen, zul je zien dat zo rond het laatste refrein twee individuen in het publiek zich nogal raar gedragen. Je ziet het maar 1 seconde, maar net duidelijk genoeg om ze te herkennen. Deze twee mensen lijken namelijk heel erg op Sjoerd en de man achter dit weblog.

Ik wel echter even zeggen dat, hoewel ik eenzelfde hoedje heb en het wel heel toevallig is dat die twee mensen zo erg op Sjoerd en mijzelf lijken, we dit absoluut niet zijn. Ik zou natuurlijk nooit zo idioot meezingen.

Het is dan ook niet noodzakelijk de live opname (die overigens best goed is) te bekijken.

Bovendien: , als ik al bij zo’n intiem optreden zou zijn geweest, dan had ik er toch zeker verslag van gedaan?

Ik geef het toe, ik lig achter…

1 reactie

Geef een reactie