Café Choco

Café Choco

U kent de reclame wel, ‘Soms willen vrouwen meer dan alleen koffie’. Een van de betere reclames van de afgelopen maand in ieder geval. Maar hoe smaakt Café Choco voor de Senseo nu eigenlijk? Ditisstefan.nl zou ditisstefan.nl niet zijn om nieuwe trends (zie T-pads) voor die goede oude Senso te testen en nam de proef op de som en spendeerde het laatste beetje studiefinanciering aan Café Choco voor de Senseo, greep een dubbelloopse padhouder (niet grappig) en zette zo’n ‘lekker bakkie’.

Ik kan u vertellen dat t mee en tegen viel (of zoals Neuhaus zou zeggen: Jein!). Aan de ene kant is het romiger dan ik had gedacht (geef het toe: Senseo koffie staat niet bepaald bekend om zijn volle smaak – nee ook niet de extra dark roast). Zodra je een slok neemt denk je in eerste instantie dat het net zo’n waterig spul is als de gewone koffie, maar op de een of andere manier proef je wel degelijk de chocolade bij de afdronk en niet zo’n klein beetje ook. Ik verwachtte toch een beetje de halfslachtige Koffie Choc uit de Refter, maar vergeleken daarmee is het een stap vooruit.

Ik zou het product daarom met een 7,5 willen beoordelen. Je hebt in ieder geval niet het probleem (zoals met de T-padzzzz) dat je eerst het apparaat een keer moet laten doorlopen om de koffiesmaak in je thee enigszins te vermijden. Maar ik denk dat om echt lekkere Café Choco te krijgen je toch echt geen Senseo-apparaat moet gebruiken. Dan koop je gewoon Droste cacao, dat doe je in een kopje, beetje suiker erbij, pannetje melk warmen, de cacaosuikermix in het pannetje gooien, even roeren en drinken maar…

Of misschien werkt dit ook:

Chocomel Hot

Maar dat zien we een volgende keer ….

3 reacties

‘Waterige smaak?’ Ik mag anders toch graag een kopje Senseo drinken. Maar mijn koffiesmaak is sowieso al dubieus, zoals je weet, aangezien ik de automaatkoffie prefereer boven die van de Refter.

Ik vind koffie uit zo’n ouderwets koffiefilterapparaat toch meer chill dan Senseo. Maar gezien het feit dat ik niet zo’n koffiezetapparaat heb, drink ik senseo.

Iemand ook last van geirriteerde ogen als je een kopje cafe choco drinkt? Dit is bij mij tot 4 keer toe gebeurd……..

Geef een reactie