Hoe?

Het internet is een plaats vol informatie. Typ je zoekterm in bij Google of een andere zoekmachine en de kans is vrij groot dat je de informatie vind die je zoekt. Maar heb je nooit het idee dat je, in plaats van informatie vinden over iets, vooral wil weten hoe iets moet? Vanaf nu hoef je je vrienden en familie met dat soort vragen niet lastig te vallen… Want ook daarvoor is een website. De handleidingen variëren van hoe op een respectvolle manier ‘nee’ te zeggen tot hoe vervoer ik een konijn. Alles staat erin… Wil je de frisdrankautomaat hacken of juist je accu vervangen? De Random Page brengt je naar een ‘random’ (de naam zegt het al) artikel, wat vaak hilarische resultaten oplevert. Soms heb je er niets aan (hoe open ik een pdf-document in een bepaalde bestandsbrowser), soms is het grappig (zing tegen de sterren). Er is genoeg te lezen.

Fantastische site!

3 reacties

Geef een reactie