Duurt het bij u ook heel lang

Duurt het bij u ook heel lang voordat mijn site is geladen? Bij mij duurt het zo’n 40 seconden, en ik ben nu al een uurtje of twee aan het klooien zonder succes. Het ligt écht aan WordPress, maar niet aan de theme of plugins (notoire boosdoeners). Dus vraag ik u het volgende: klik ergens (maar niet op een plaatje) op de rechtermuisknop (mits u met Windows werkt op uw computer) en selecteer ‘bron weergeven’ of iets in die trant. Als je dan allemaal gekke codes op een pagina ziet, scroll dan helemaal naar onder. Bijna 5 regels boven de onderste regel zie je iets staan als bijvoorbeeld:

82 queries. 40.825 seconds. 

Als u dat in de comments zou willen gooien, dan zou u mij daar een groot plezier meedoen. Dan weet ik in ieder geval zeker dat ik niet de enige ben. Ow, en tips zijn ook welkom :).

5 reacties

Geef een reactie