Duurt het bij u ook heel lang

Duurt het bij u ook heel lang voordat mijn site is geladen? Bij mij duurt het zo’n 40 seconden, en ik ben nu al een uurtje of twee aan het klooien zonder succes. Het ligt écht aan WordPress, maar niet aan de theme of plugins (notoire boosdoeners). Dus vraag ik u het volgende: klik ergens (maar niet op een plaatje) op de rechtermuisknop (mits u met Windows werkt op uw computer) en selecteer ‘bron weergeven’ of iets in die trant. Als je dan allemaal gekke codes op een pagina ziet, scroll dan helemaal naar onder. Bijna 5 regels boven de onderste regel zie je iets staan als bijvoorbeeld:

82 queries. 40.825 seconds. 

Als u dat in de comments zou willen gooien, dan zou u mij daar een groot plezier meedoen. Dan weet ik in ieder geval zeker dat ik niet de enige ben. Ow, en tips zijn ook welkom :).

5 reacties

Zoggel schreef:

Maar nu was-ie ook echt meteen geladen. De afgelopen dagen duurde het inderdaad steeds een seconde of 40.

Zoggel schreef:

oops, vergeten de codes weg te halen

’82 queries. 0.731 seconds’ moest nog voor ‘Maar nu was-ie…’ staan.

Jan schreef:

82 queries. 5.379 seconds

Afgelopen dagen duurde het inderdaad echt lang, nu ging het een stuk sneller 🙂

Stefan schreef:

Ik zit nu ook op 5 seconden ofzo. Das iig redelijk normaal.

Marleen schreef:

Nu gaat het idd wat sneller.

Geef een reactie