Moment van euforie

Eigenlijk moet ik ook niet zo zeuren. Ik heb er nu eenmaal zelf voor gekozen ‘zoveel’ dingen te doen. En dan is het wel zo leuk dat de dingen waarvan je het meest hoopt dat ze goed gaan, ook daadwerkelijk goed gaan. Het gevoel van euforie dat ik dan ook afgelopen woensdag op het A-feest beleefde toen we over de 700 bezoekers heengingen was dan ook het H-tje (hoogtepuntje) van de week.

Ik zou liegen als ik zou zeggen dat ik met veel zin aan nóg een jaar A-feestcommissie was begonnen. In het begin van het jaar zaten we nog te onderhandelen of we het feest op woensdag of donderdag zouden houden, plus het feit dat ik het al druk genoeg zou krijgen. Maar gelukkig kreeg ik versterking van Inge. Ik wist niet waar we zouden eindigen met onderhandelen en of het überhaupt wel allemaal zou gaan lopen dit jaar. Gelukkig bleek de nieuwe commissie vol leuke mensen te zitten, en dat er ook een aantal aardige oude commissieleden door waren gegaan.

Na het harde werken van de afgelopen weken – nou ja, flyeren dus – moest woensdagavond blijken of we konden oogsten. Het leek wel alsof het vanzelfsprekend was dat het feest op woensdag was. Het was veel drukker dan rustigste feesten van vorig jaar en de sfeer was vele malen beter dan bij de voorgaande edities. Oké, Van Buren stond nog niet helemaal vol, er was nog wat plek om bij te komen voorin, maar november is ook financieel gezien niet de meest gunstige maand – iedereen spaart ten slotte voor december. Met een beetje geluk kunnen we op 19 december op knallende wijze een zwaar, maar wel heel leuk A-feestjaar uitluiden. Ik hoop u allen te mogen verwelkomen…

Oh, en: afeestwoensdag.hyves.nl

Geef een reactie