Stefan zoekt een kamer

De vorige keer werkte het ook.

Zoals uit mijn vorige logs is gebleken, is mijn woonsituatie niet bepaald ideaal. Het vertrouwen in mijn huisbaas heb ik min of meer verloren en ik zoek dan ook een andere kamer in Nijmegen. Mijn huidige contract loopt begin januari af, maar hoe eerder, hoe beter…

Als iemand tips of ideeën heeft, mail dan even naar ditisstefan@gmail.com of laat een berichtje achter in de comments.

1 reactie

[…] Ik heb nog geen nieuwe kamer, dus woon ik nog waar ik altijd al woonde. Ik had u natuurlijk op de hoogte moeten houden… Maar precies een week geleden kwam ik thuis en toen hing er ineens zo’n brandslang boven de trapleuning (naast dat de overloop was leeggeruimd). Zo’n rode. Hij zag er niet heel hip uit, maar wel degelijk. En gewoon aangesloten op de waterleiding. Meteen was er de drang om hem uit te proberen. Dat hebben we toch maar niet gedaan… Dat is kinderachtig… […]

Geef een reactie