I Am Kloot Play ‘I Am Kloot Play Moolah Rouge’

I Am Kloot spelen binnenkort in Doornroosje en in de Melkweg. Helaas voor Carice ben ik er in Amsterdam niet bij, maar wel in Nijmegen en daar zal (ook) het nieuwe album van de band ‘I Am Kloot Play Moolah Rouge’ te koop zijn in een gelimiteerde oplage, alvorens het ‘echt’ wordt uitgebracht.

Als u wilt weten hoe het nieuwe album ongeveer klinkt en u heeft 48 minuten niets te doen.

Klik hier voor een 48 minuten durende special waarin I Am Kloot ‘I Am Kloot Play Moolah Rouge’ (en ouder werk) speelt. 🙂

Posted by Stefan

Stefan is online adviseur, redacteur en tekstschrijver. Hij studeerde Nederlandse Taal & Cultuur in Nijmegen, maar werkt inmiddels bij ZB Communicatie & Media in Ede. In zijn vrije tijd speelt hij gitaar, maakt, ontwerpt en onderhoudt hij websites.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *