Vandaag, acht jaar geleden

Vandaag acht jaar geleden overleed John Paul Larkin, beter bekend als Scatman John. In het kader van december-lijstjesmaand, presenteerde Zoggel al zijn Top 5 (al dan niet bewust op zijn sterfdag), maar ik wilde ook graag even stil staan bij het veel te vroeg overlijden van deze held.

In de brugklas kregen wij een CD met audiofragmenten. Daarop stonden de eerste 15 seconden van Scatman, de debuutsingle van Scatman John. Ik kende het nummer natuurlijk al, maar het was nog steeds heel frustrerend dat het alleen de eerste 15 seconden betrof. Dankzij de wondere wereld die YouTube heet, kan ik nu het hele nummer horen (en zien):

[kml_flashembed movie="http://www.youtube.com/v/mpHLEm9-0bg" width="425" height="350" wmode="transparent" /]

2 reacties

Geef een reactie