Brandtuinslang

Ik heb nog geen nieuwe kamer, dus woon ik nog waar ik altijd al woonde. Ik had u natuurlijk op de hoogte moeten houden… Maar precies een week geleden kwam ik thuis en toen hing er ineens zo’n brandslang boven de trapleuning (naast dat de overloop was leeggeruimd). Zo’n rode. Hij zag er niet heel hip uit, maar wel degelijk. En gewoon aangesloten op de waterleiding. Meteen was er de drang om hem uit te proberen. Dat hebben we toch maar niet gedaan… Dat is kinderachtig…

Maar gisteren ontdekten we dat katten/ratten/ongedierte onze vuilniszakken op het dak aanvreten. Ik kan u vertellen dat dat niet heel cool is, zeker niet als het regent. Dan wordt je afval natte drab. Nadat Martijn en ik gisteren de kapotte vuilniszakken hadden geplakt en de meeste afvalresten terug in de zakken hadden gedaan, lag er nog steeds wat drek, los van het feit dat het dak van zichzelf al vuil was.

En toen kwam de ingeving: in plaats van kokhalzend die troep opruimen, kunnen we het ook in de toch al met rotzooi volgestorte tuin spuiten met onze te gek hippe brandweerslang (het was overigens niet zoveel hoor, het meeste hadden we al opgeruimd). Eerst haalden we de vuilniszakken naar binnen (we zijn ook weer niet zo lomp dat we al ons afval maar gewoon in de tuin spuiten/gooien/schoppen en toen konden we spuiten. Het was een gigantisch groot succes. We hebben nu EINDELIJK, voor het eerst in de anderhalf jaar dat ik hier woon, een schoon dak. Onidentificeerbare vlekken zijn verdwenen en alle smerige bladeren die van de bomen vielen zijn ook weg, de tuin in. Juichend keerden we terug naar onze kamers om te lunchen.

En toen werd ik gebeld dat de voltallige A-feestcommissie op me zat te wachten. Of ik de vergadering nog kwam voorzitten. Ik ben nog nooit zo snel naar de Uni gefietst.

3 reacties

Zoggel schreef:

Haha, die Stefan hè. Hij gaat naar een vergadering als er helemaal geen vergadering is, en als er wel een vergadering is, dan vergeet hij het :p

Tessa schreef:

Mooi opgelost!

Even off-topic: IAK gaat niet door! Dat wist je wellicht allang.. Verplaatst naar begin 2008, zie ook de Melkwegsite.

Stefan schreef:

Ja 🙁 En das helemaal nie leuk :(. Maar misschien heb jij dan meer tijd :). Nu kun je natuurlijk wel naar Turin Brakes ipv I Am Kloot ;).

Geef een reactie