Stefan? Nee, andere Stefan! (4) – SpelSpecial

Dé Stefan is natuurlijk niet de enige Stefan op internet. Hoewel het gezien mijn tweede plaats bij Google steeds minder waarschijnlijk wordt dat u op een andere Stefansite terecht komt, willen we toch voorkomen dat u in de toekomst per ongeluk naar de verkeerde Stefansite gaat. Daarom in deze rubriek die andere Stefansites, zodat u niet voor (al dan niet vervelende) verrassingen komt te staan. Oftewijl: Stefan? Nee, andere Stefan!

Alvorens door te gaan met ‘normale’ afleveringen van deze rubriek, eerst een bijzondere aflevering. Ik ben tot de conclusie dat er maar één iemand is met mijn exacte naam. Als je me echter googelt en je maakt een spelfout, dan kom je wel hele andere personen tegen. Een overzichtje.

Stefan Meeus
Nee, geen makelaar… Deze Belg is werkzaam aan de Universiteit te Gent. Hij is afgestudeerd historicus, maar momenteel organiseert hij talencursussen aan de tofste Universiteit in Vlaanderen. Wel grappig dat we dus allebei met talen bezig zijn.

Stefaan Meeuws
Stefaan is softwareprogrammeur, of hij doet in ieder geval iets met computers dat mijn pet te boven gaat. Wederom een Belg.

Stefan Meus
Deze Stefan verkoopt auto’s: hij is Peugeotdealer. Maar hij heeft ook een Suzuki Jimmy staan. 🙂

Stefan Meus
Er zijn opvallend veel Duitsers met de naam Stefan Meus, waarvan verder niet te achterhalen is wat ze doen.

Weer wat geleerd.

Geef een reactie