Liedje van de dag: I Am Kloot – At The Sea

Deze week geen concertverslag van I Am Kloot op ditisstefan.nl… Helaas voor iedereen die daarop stemde in de poll… Om ieders leed te verzachten (en vooral mijn eigen en dat van Carice van Houten) een alleraardigste versie van een liedje van het nieuwe album I Am Kloot Play Moolah Rouge (vanaf begin 2008 te krijgen). Deze versie heb ik uit de Channel M Special die ik hier eerder postte geript. Het is een liedje met alleen John en zijn gitaar en wordt voorafgegaan door dertig seconden interview die ik maar heb laten staan.

Download

And one day
where the shoreline breaks
We’ll write in sand all our mistakes
For the sea to wash away
And you can sit with me

This fortune
Hasn’t robbed me blind
Just caress the corner of my mind
And it came to see
What it could find
Before we slip away

As I walked the shores
Of its afternoons
Beneath the sky
Still only jewels
Caressed by clouds
and bloody fools
Who’ve got so much to say

And the car crash
And some night stands
With a cocaine nosejob and no right hand
You were expecting some kind of reprimand
But it’s way too late for that

So from ship to shore
I write this note
To say I carry on in hope
Without aid of telescopes
Or stars to guide me by

Cause one day
when the shoreline breaks
We’ll write in sand all our mistakes
For the sea to wash away
And you can sit with me
At the sea

1 reactie

Geef een reactie