Aankondiging: Kanon 2007

Het is de tijd van het jaar. Lijstjes, lijstjes, lijstjes. Ik moet er ook maar aan geloven. Daarom in de laatste twee weken des jaars een beetje canonvorming van mijn kant. En dan beperk ik me even tot de gebieden waar ik iets over durf te zeggen. Ik zal me maar niet aan de literatuur wagen, ondanks mijn studie Nederlands heb ik dit jaar niet genoeg boeken gelezen om een echte topper aan te wijzen. Misschien bedenk ik me nog, maar dat merkt u vanzelf. Vooralsnog bestaat het Kanon (zoals ik de terugblikkende posts noem) uit de volgende onderdelen.

  • 20-12: Ditisstefans Album van het Jaar. Het beste album van het jaar (en de albums die bijna het beste waren). Welke albums zijn over 5 jaar nog steeds de moeite waard?
  • 22-12: Ditisstefans Lied van het Jaar. Het mooiste, beste, geweldigste liedje uitgebracht in 2007. Inclusief analyse, uitleg en media.
  • 24-12: Ditisstefans Concert van het Jaar. Terugblikkende op de concerten in 2007 waar ik bij was. Een herinnering.
  • 26-12: Ditisstefans Site van het Jaar. Het wereldwijde web bekeken. Wordt het ditisstefan.nl, of is er een gavere site?
  • 28-12: Ditisstefans Film van het Jaar. Veel films, maar welke films zijn houdbaar tot 2012? Een overzicht van genres, titels.
  • 30-12: Last.fm Statistieken. Stefan analyseert zijn Last.fm statistieken van 2007. Hij mag dan wel een liedje van het jaar hebben gekozen, maar is dat ook wat hij luisterde op PC en MP3-speler? En wat voor conclusies mogen we daaruit trekken…?
  • 31-12: Ditisstefans Jaaroverzicht. Welke post op ditisstefan.nl is schromelijk overschat? Welk schrijfsels werden verkeerd opgevat? Welk hoogstandje werd volkomen genegeerd? Het antwoord krijg je vandaag.


Het wordt vast heel leuk om te lezen.

1 reactie

Geef een reactie