Kanon 2007: Film van het Jaar

Kanon 2007: Film van het Jaar

Zonder twijfel is de film van het jaar 2007 voor mij te kiezen. Hij steekt met kop en schouders uit boven al het andere wat ik dit jaar heb gezien:

Death Proof

Death Proof.
De geweldig slechte film van Quentin Tarantino over een idioot in een auto die ervan houdt meisjes dood te rijden. En dat met een geweldige soundtracks, slecht gemonteerde scènes en fantastische dialogen. Check de trailer hier, maar je kunt hem beter meteen huren/kopen/kijken.

Eervolle vermeldingen:
The Bourne Ultimatum
Once

Posted by Stefan

Stefan is online adviseur, redacteur en tekstschrijver. Hij studeerde Nederlandse Taal & Cultuur in Nijmegen, maar werkt inmiddels bij ZB Communicatie & Media in Ede. In zijn vrije tijd speelt hij gitaar, maakt, ontwerpt en onderhoudt hij websites.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *