Het Plan in 2008

Bachelor- en masterdiploma halen in de Nederlandse taal en cultuur, Tolstoj, Multatuli en andere klassiekers lezen (of doorworstelen), naar Mischa in Zweden gaan, naar Turin Brakes in London, Neil Young luisteren, minder geld uitgeven en daardoor meer geld kunnen uitgeven aan andere dingen, op studiereis gaan (mits die er komt), zorgen dat ik nooit meer de dag na een A-feest vroeg op moet, een nieuwe gitaar kopen, rijles nemen, muziek opnemen, niet als eerste afvallen, nieuwe vriendschappen sluiten, oude vriendschappen koesteren, me niet afvragen wat ik volgend jaar rond deze tijd doe

en doorgaan met bloggen.

4 reacties

Bob schreef:

Schitterend voornemen, Stefan, alleen spelt men zijn naam met slechts één l. Mijn bod op een kaartje voor februari staat inmiddels op 120 euro. Oh, en trouwens gelukkig nieuwjaar!

Jeroen schreef:

Heb jij geen rijbewijs? 😉
Haha, succes daarmee dan!

Stefan schreef:

@bob: ik heb het inmiddels verbeterd.
@jeroen: neen, helaas niet… Maar ik ben aan het sparen. 🙂

[…] u nog bekend met Het Plan in 2008? Daarin stond dat ik Tolstoj ging lezen. En dat doe ik dan ook. Of ja, ik begin er in ieder geval […]

Geef een reactie