LVDD: Sia – The Girl You Lost To Cocaïne

Sia (ex-Zero 7) komt aanstaande maandag met haar nieuwe album Some People Have Real Problems. Ik denk dat dit de eerste muzikale act is die me is aangeraden door een hoogleraar… In ieder geval gave muziek dus… En het heeft ogenschijnlijk niks met Turin Brakes te maken.

[kml_flashembed movie="http://www.youtube.com/v/xU_wted-wPI" width="425" height="350" wmode="transparent" /]

Oké. Ik geef het toe. Het liedje in kwestie is door Turin Brakes geschreven. Maar dat wist ik niet toen ik het voor het eerst hoorde… It’s a small world…

2 reacties

[…] you lost to cocaine Opvallend veel vraag naar dit liedje van Sia, dat ik recentelijk op deze site plaatste. In verschillende varianten (mp3, download) komt het in de zoekgeschiedenis voor. Maar het is in […]

[…] reden dat ik op de site van Megacharts ging kijken, was omdat ik de 3FM-playlist The Girl You Lost To Cocaine zag staan. Dat is een liedje van Sia, geschreven door Sia en de live band van Turin Brakes. Het […]

Geef een reactie