U vraagt / ik schrijf (2)

Sommige zoektermen waarmee mensen op je site komen zijn te erg. Maar feit blijft dat er blijkbaar een publiek is voor vage onderwerpen. En wie ben ik dan om dat te negeren? Een selectie van zoektermen die mensen op deze site doen belanden.

hoe lang duurt de film alles is liefde
De film duurt 110 minuten.

the girl you lost to cocaine
Opvallend veel vraag naar dit liedje van Sia, dat ik recentelijk op deze site plaatste. In verschillende varianten (mp3, download) komt het in de zoekgeschiedenis voor. Maar het is in ieder geval hier te koop, voor een kleine 13 euro.

sander van zoggel
U bedoelt waarschijnlijk deze meneer. Of u wilt de reactie van Zoggel op Sander (die er niet is). In dat geval moet ik u teleur stellen.

fouten boek the order of the feniks
Twee talen door elkaar… Maar waarom ze dan bij mij uitkomen? Dit lijkt me een geslaagdere site.

albert heijn st. jacobslaan aantal kassa’s
Ik denk toch minstens 15, maar ik heb ze nooit geteld.

ditisstephan.nl
LEER SPELLEN!

i am kloot play moolah rouge download
Ik ga hem natuurlijk niet als download aanbieden, maar de limited edition is binnen. Nummer 522 van de 2000 en gesigneerd met een persoonlijk berichtje van John erop. De recensie volgt binnenkort.

telsell fanpage
Ik verzin het niet. Ik verzin het echt niet.

2 reacties

Geef een reactie