Schoonmaak-CD

Iedereen heeft er één (tenzij je nooit schoonmaakt)… Een CD die je opzet als je moet schoonmaken. De muziek erop overstijgt zelden het niveau van Skyradio, is uptempo en heeft bij voorkeur catchy refreintjes.

De mijne kocht ik ooit in een vlaag van verstandverbijstering, denk ik… Maar hij voldoet in ieder geval aan bovenstaande eisen… Schoonmaken gaat namelijk heel goed op hits als ‘A Beggar On A Beach Of Gold‘, ‘Nobody’s Perfect‘ (check die vage coupletten en dan dat übercatchy refrein), ‘Silent Running’, ‘All I Need Is A Miracle (96 remix)’ en ‘Another Cup Of Coffee‘. Mijn kamer is weer bijna helemaal up to scratch.
Maar verder moet je niet te vaak naar Mike & The Mechanics luisteren… 🙂 En dat terwijl het toch de muzikale talenten Paul Carrack, wijlen Paul Young en Mike Rutherford combineert… Typisch dat er dan toch zo’n cheesy muziek uitkomt…

Mike & The Mechanics

Maar wat is uw schoonmaak-CD?

7 reacties

Jan schreef:

Spice Girls werkt voor mij altijd prima 😀

Marleen schreef:

Ik zet meestal Racoon op.
Huisgenootje van mij draait Kinderen voor Kinderen liedjes tijdens het schoonmaken. Zojuist nog.
🙂

Zoggel schreef:

‘Play’ van Moby of ‘One’ met alle UK&US no.1-hits van The Beatles 🙂

Maarten schreef:

Marco Borsato

Ellen schreef:

Guus Meeuwis natuurlijk! Maar die draai ik stiekem ook als ik niet aan het schoonmaken ben…

Jan schreef:

Ohja, Guus werkt ook prima.

Abba en Blof trouwens ook.

Stefan schreef:

Ik zie mogelijkheden voor de ditisstefan.nl lezersdag komende zomer… 😛 Ik denk dat ik zelf echter niet meega naar Eindhoven ;).

Geef een reactie