Schoonmaak-CD

Iedereen heeft er één (tenzij je nooit schoonmaakt)… Een CD die je opzet als je moet schoonmaken. De muziek erop overstijgt zelden het niveau van Skyradio, is uptempo en heeft bij voorkeur catchy refreintjes.

De mijne kocht ik ooit in een vlaag van verstandverbijstering, denk ik… Maar hij voldoet in ieder geval aan bovenstaande eisen… Schoonmaken gaat namelijk heel goed op hits als ‘A Beggar On A Beach Of Gold‘, ‘Nobody’s Perfect‘ (check die vage coupletten en dan dat übercatchy refrein), ‘Silent Running’, ‘All I Need Is A Miracle (96 remix)’ en ‘Another Cup Of Coffee‘. Mijn kamer is weer bijna helemaal up to scratch.
Maar verder moet je niet te vaak naar Mike & The Mechanics luisteren… 🙂 En dat terwijl het toch de muzikale talenten Paul Carrack, wijlen Paul Young en Mike Rutherford combineert… Typisch dat er dan toch zo’n cheesy muziek uitkomt…

Mike & The Mechanics

Maar wat is uw schoonmaak-CD?

7 reacties

Ik zet meestal Racoon op.
Huisgenootje van mij draait Kinderen voor Kinderen liedjes tijdens het schoonmaken. Zojuist nog.
🙂

Geef een reactie