Ringo Starr en Liverpool

Ringo is me er eentje… Volgens mij is ie de enige Beatle die nog in het Beatle-tijdperk leeft. Ik heb toch altijd het idee dat de andere Beatles soort van verder zijn gegaan na het opbreken van de band (voor zover mogelijk), maar Ringo is een beetje een uitzondering. Desondanks hebben we een nieuw album van de beste man: Liverpool 8. Het zegt genoeg dat de plaat over zijn geboortestad gaat: de clip zit vol Beatle-fragmenten. De titelsong zorgt nu voor enige opschudding. Het is een ode aan Liverpool (Liverpool I left you, but I never let you down):

[kml_flashembed movie="http://www.youtube.com/v/OM34giD4o4w" width="425" height="350" wmode="transparent" /]

Enfin, in een interview lokale *kuch* kwaliteitskrant The Daily Post vertelde Ringo dat hij Liverpool heel erg mist sinds hij er niet meer woont. Hij deed heel erg nostalgisch enzo… En toen kwam een optreden bij Jonathan Ross, en daar dacht hij ineens anders over zijn oh zo geweldige stad:

[kml_flashembed movie="http://www.youtube.com/v/FV1qc6RA2no" width="425" height="350" wmode="transparent" /]

(het briljante deel 2 staat hier)

En dat vonden mensen in Liverpool dan weer minder grappig. Oh ja, en hij liep ook nog weg bij een andere TV show omdat hij zijn optreden moest inkorten. Wat een koning…

4 reacties

Die Richard Starkey toch, hè. Volgens mij denkt hij dat hij op gelijke hoogte stond met de andere drie, maar hij was toch echt niet meer dan het noodzakelijke vierde wiel aan de Beatles-wagen.

Die clip heeft trouwens iets onbeholpens en ergens ook wel iets tragisch’, waardoor je er zowel om moet lachen als om moet huilen.

Geef een reactie