De nieuwe Kommode: Agent

“Soms willen vrouwen meer dan alleen koffie”… Als ik echt te lui ben om een nieuwe slogan te parodiëren, dan moet ik er ook maar af en toe aan voldoen… Had ik in april 2007 al de Nederlandse primeur op het eerste liedje van Kommode, nu is eindelijk het tweede liedje op myspace. En op ditisstefan.nl…

Even een opfriscursus, men neme:

1) De King of Convenience Eirik Glambek Böe.
2) Zijn beste vrienden, behalve mede KoC’er Erlend (die immers bezig is met The Whitest Boy Alive)
3) Het besef dat The Whitest Boy Alive best goede muziek maakt.
4) En de Kings of Convenience eigenlijk ook.

En je hebt Kommode… The Whitest Boy Alive met de instrumenten van de Kings of Convenience dus. Het tweede liedje van de Noorse ideale schoonzonen heet Agent en het leunt nog sterker tegen KoC en WBA aan dan voorganger Patience. En ik geef toe dat het best een aardig liedje is, maar wel heel erg Rock For Girls (zoals de band het zelf omschrijft). Voeg daar een halfnaakte foto van Eirik aan toe en je bent vast een heel eind op weg om een horde tienermeisjes (en een bepaalde lezeres van dit weblog) gek te maken:

Kommode

(ja, je kunt erop klikken voor een grote versie)

Enfin, het liedje:

Downloaden

Een EP zit al een jaar of wat in de pijplijn. En de heren spelen in ieder geval (ook) op het nieuwe album van Rubies. Maar het is de vraag of we die EP nog gaan zien voor het nieuwe Kings of Convenience album (dat er ook aan zit te komen, later dit jaar)… En misschien komen ze dan zelfs naar Nederland.

2 reacties

hi stefan!! do you remember me?
i am one of member koc forum…
thanks for komodo’s song…
i want to know what you wrote about on this post..
indonesia had been invited by dutch..but we dont know dutch language..LOL…it’s not important…thanks….sorry for my english

Hey ico :).
Hope you like the Kommode song, it’s on myspace as well. The post is about the fact that there’s a new song by Kommode, and that they should hurry up finishing an EP or album (or that KoC should do something new) :). And that they should come to The Netherlands :).

Geef een reactie