Storend

Ja, de server lag plat (‘storing’, naar het schijnt) en het lag gelukkig niet aan mijzelf (maar inmiddels zijn we wel bijna 24 uur verder)…

Ik ben er gelukkig weer nu. Hoera. Enzo. Behalve… dat… het… heel… lang… duurt… voordat… een… pagina… is… geladen…

Gisteren was de tweede studiedag ‘Neerlandistiek in het Nieuws’ (en vermoedelijk mijn laatste). De dag bestond uit een reeks interessante lezingen. Ik zou er van alles over kunnen vertellen, maar dat hebben Marc en Lieke inmiddels al gedaan. Tsja, op je eigen domein hosten is ook niet alles… In ieder geval waren de workshops die ik bijwoonde (René van Stipriaan en Jos Swanenberg) erg interessant en ik denk zelfs leuker dan vorig jaar.

De borrel achteraf was erg gezellig. Frits ‘ik kom helemaal uit Leiden’ van Oostrom moest nog helemaal terug naar Leiden, maar andere sprekers bleken wel in voor een hapje en een drankje. Was het toch nog gezellig!

Laten we hopen dat ditisstefan.nl in ieder geval online blijft. Want ik ga pas donderdag naar Zweuden, en daarvoor wil ik gaarne nog bloggen (en daarna trouwens ook).

Geef een reactie