Bob heeft weer een baan!

Afgelopen vrijdag, rond een uur of drie ving de KPN dit telefoongesprek op. Het viel volgens een woordvoerder op door het Amerikaanse accent van de twee sprekers… Omdat de medewerker die afluisterde dacht dat het hier om een belangrijk telefoontje ging, schreef ze mee… U moet het accent er maar even bij denken…

[begin transcript]
Harry: Bob!
Bob: Harry!
Harry: Bob! Ik heb goed nieuws for je!
Bob: Je meent het! Ga weg? How kom je altijd aan goed nieuws, Harry?
Harry: Je moet weten, Bob, that ik een neus heb voor geweldige producten, zoals het ‘Aerobed’ ™… Maar ik heb ook niet altijd good news, Bob.
Bob: Nee, zoals de laatste keer Harry, toen je zei that we geen werk meer hadden, Harry!
Harry: Juist, maar daar call ik ook over, Bob!
Bob: Is that zo, Harry?
Harry: Ja, Bob!
Bob: What is er then, Harry?
Harry: We hebben weer work, Bob!
Bob: I dacht dat we failliet waren, Harry?
Harry: Nee, Bob! We zijn weer bezig!
Bob: That is fantastisch, Harry!
Harry: We komen ook weer on TV, Bob!

Bob: That’s great, Harry. I heb geweldige ideas voor de spot met de Fresh Air Globe ™.
Harry: What is het, Bob?
Bob: Maybe kunnen we wat doen met een nice muziekje, dat herkenbaar is voor iedereen en dan leg jij uit why de Fresh Air Globe ™ zo fantastic is!
Harry: Je meant dat de Fresh Air Globe ™ vieze lucht reinigt met de revolutionaire water-ionische techniek?
Bob: Yes, en that de Fresh Air Globe ™ niet alleen vervuilde lucht bestrijdt, maar ook een heerlijke geur verspreidt prettig licht geeft! En schoonmaken is niet nodig. Wanneer het water vervuild is met vieze luchtdeeltjes hoef je alleen maar het water te verversen.
Harry: That is waar Bob, En that als je het now bestelt, that je then…
[einde transcript]

De medewerker van KPN stopte hier met luisteren, ervan overtuigd zijnde dat het gesprek niet boeiender zou worden. Wel merkte hij op dat het gesprek dik een uur doorging. Hij hoopte dan ook dat niet met de telefoon van de zaak belde… Anders is Tell Sel zo weer failliet

(Het failliet verklaarde thuiswinkelbedrijf Tel Sell heeft een doorstart gemaakt. Een nieuw bedrijf draagt sinds vrijdag de naam Tel Sell. Zo’n 45 werknemers van het oude bedrijf maken de overstap. Binnenkort keren de televisie-uitzendingen van Tel Sell weer terug op de Nederlandse buis, meldt het bedrijf vrijdag.

Het bedrijf uit Almere raakte in de problemen door een hoge belastingschuld. Volgens Tel Sell kunnen Nederlandse klanten sinds vrijdag weer producten bestellen via de website. Voorlopig zijn alleen op de Belgische televisie uitzendingen te zien.

Klanten die bij het ‘oude’ Tel Sell een product hebben besteld dat nog niet is geleverd of dat zij willen terugsturen, kunnen daarvoor terecht bij het ‘nieuwe’ bedrijf.

Ook tv-zender LiveShop, onderdeel van Tel Sell, werd failliet verklaard maar ging toch door met zijn uitzendingen in afwachting van een hoger beroep dat tegen het faillissement is ingediend. Bij Tel Sell werkten ruim honderd mensen. Bron)

KPN ontkent noch bevestigt claims dat de medewerker in kwestie een Fresh Air Globe ™ heeft besteld.

N.B.: En dat was post numero 500…

1 reactie

Geef een reactie