Gene Hunt, Chapter 1, Verse 2

Enfin, u bent vast op de hoogte van mijn mening over Life On Mars, misschien wel de beste dramaserie van de afgelopen jaren. Man krijgt autoongeluk en belandt in 1973… Nu mogen we het vervolg kijken… Ashes to Ashes gaat over een vrouwelijke detective die neergeschoten wordt en belandt in de jaren 80. Ze was bezig met de zaak van Sam Tyler, hoofdpersoon van Life On Mars en is dus bekend met Gene Hunt en zijn hulptroepen, maar dat wil niet zeggen dat de overgang naar de jaren 80 vlekkeloos gaat. Vanaf aanstaande donderdag is de serie op de BBC te bezichtigen. En je hoeft Life On Mars er niet voor gezien te hebben (maar voor hen die dat willen, kijk later op de avond naar Nederland 2)… Check die trailer:

[kml_flashembed movie="http://youtube.com/v/hDmYwGkJa7k" width="425" height="350" wmode="transparent" /]

(NOG) Vele malen vetter is het volgende filmpje…

[kml_flashembed movie="http://youtube.com/v/QRNCwlHblCM" width="425" height="350" wmode="transparent" /]

Is dat vet of is dat vet? Ik zou Zweden er bijna voor afzeggen… šŸ™‚ Maar ik neem het wel gewoon op… Aanstaande donderdag op BBC 1. Kijk alsjeblieft… Doe nou Ć©Ć©n ding voor me…

1 reactie

Geef een reactie