Over 24 uur vlieg ik

Jawel, over 24 uur vlieg ik waarschijnlijk al boven Duitsland. Gezien het feit dat we in Duitsland ook opstijgen, is die kans zelfs best groot. Tijd om ergens heen te gaan waar ik nog niet ben geweest. Rond het middaguur zijn Pim en ik dan nabij Stockholm… En nog een uurtje later waarschijnlijk op onze eindbestemming: Uppsala. Volgens Wikipedia wordt stad gekenmerkt door zijn kathedraal, de vele studenten en een bevolking die graag fietst… Klinkt verdacht veel als Home Away From Home. 🙂

Jammer dat het weer niet bijzonder goed is… Het is ongeveer 3 graden boven nul, geen sneeuw of iets anders Scandinavisch aan het weer te merken… Beetje jammer, een beetje sneeuw zou geen kwaad doen.

Voor die tijd is er nog genoeg te doen: een opdracht voor actuele discussies (het wordt weer haastwerk, ben ik bang), wat werk, enkele boodschappen en nog wat kleine dingen regelen…

Maar ik heb er zin in. Dat is zeker.

Al ligt er dan geen sneeuw, het ligt vast vol met catalogi van Ikea. Dat is immers het meest geprinte boek op aarde, aldus Lazyboy…

[kml_flashembed movie="http://youtube.com/v/VpVmm8Vz0JA" width="425" height="350" wmode="transparent" /]

6 reacties

Ik ben er weer… Bratwurst is volgens mij Duits (zo klinkt het in ieder geval wel), maar zowel bier en vlees waren duur (wat ons er niet van weerhouden heeft het toch te nuttigen).

Oh hahahaha! Ik heb het hele stuk verkeerd gelezen… Dacht dat je naar Duitsland ging, maar je vloog over Duitsland. Entschuldigung.

Geef een reactie