Ga je nu alweer weg? Ditisstefans Doordenker!

Ja, ik ga naar London, naar Turin Brakes, naar goede muziek, naar Engeland. Naar Turin Brakes dus.

Maar ik zou jullie natuurlijk niet achterlaten zonder iets leuks. Ik presenteer u Ditisstefans Doordenker (tm)!

Het betreft hier een puzzel (te openen in Microsoft Excel). In zekere zin is het een Zweedse puzzel, omdat hij in Zweden is gemaakt door mijn goede vriend Pim, maar het is vooral een kruiswoordraadsel. Oplossingen mogen naar stefan@ditisstefan.nl of een van mijn andere adressen. Los jij de puzzel op (en mail je het excelbestand) voordat ik terug ben uit London, dan krijg je een plekje op de Ditisstefans Doordenker ™: Muur van Slimme Mensen. En wie wil dat nu niet?

Overigens is het wel het vetst als je de hele puzzel oplost en niet alleen de zin oplost. Als je dat laatste doet krijg je waarschijnlijk een plek op de Muur van Gemakzuchtige Mensen. En het is niet stoer om antwoorden in de comments te zetten, hoewel alle reacties welkom zijn. Dan krijg je een plekje op de Muur van Flauwe Mensen.

Ik zou zeggen:

Ik hou van puzzelen en misschien ben jij wel het laatste stukje!

5 reacties

Bij gebrek aan letters die beschikbaar waren voor de oplossing, heb ik 57 en 58 er toch wel in staan, maar is er alleen geen omschrijving voor. Tip: kijk linksboven in de puzzel.

Geef een reactie