Lang Leve de BBC

Twee weken terug zagen we Ashes To Ashes op TV verschijnen, aanstaande donderdag komt de tweede serie van de briljante sketchshow That Mitchell & Webb Look op BBC2’s Thursdays are Funny!

In december 2007 postte ik al veel te veel sketches in een post… Hier eentje die daar niet bijzat… En kijken dus, donderdagavond (of zoek het op YouTube later, als u liever eerst Ashes To Ashes kijkt)…

[kml_flashembed movie="http://www.youtube.com/v/HFZ39-ksf4Y" width="425" height="350" wmode="transparent" /]

It was a poo! It was a poo!

In “ander nieuws”: helaas heeft nog niemand een goede inzending van de puzzel opgestuurd. U heeft nu tot aanstaande vrijdag om dit alsnog te doen, waarna de notaris een winnaar zal trekken uit alle (correcte) inzendingen. 🙂

1 reactie

Geef een reactie